Fjallbrynt Adelost med ton av Whisky serek pleśniowy z nutą whisky 175g

Opis
Tegoroczny świąteczny smak Fjällbrynt to pleśniowy ser o smaku whisky. Kremowy i łagodny ser pleśniowy ze szwedzkiego twardego sera i sera pleśniowego Kvibille z Halland - o okrągłym i gładkim tonie whisky. Świąteczna alternatywa dla tradycyjnego sera pleśniowego i doskonały dodatek do pierników. Wyprodukowano w Szwecji.
O produkcie
Opakowanie | 175g |
Data ważności | 2022-08-24 |
Wartości odżywcze w 100g produktu: | ⬇ |
Wartość energetyczna (kj/kcal): | 900/200 |
Tłuszcz: | 18g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 11g |
- jednonienasycone: | brak danych |
- wielonienasycone: | brak danych |
Węglowodany: | 0,4g |
- w tym cukry: | 0,3g |
Błonnik: | brak danych |
Białko: | 15g |
Sól: | 2,7g |
Witamina A: | brak danych |
Witamina B1 (tiamina): | brak danych |
Witamina B3 (niacyna): | brak danych |
Witamina B9 (kwas foliowy): | brak danych |
Witamina B12: | brak danych |
Witamina C: | brak danych |
Witamina D: | brak danych |
Witamina E: | brak danych |
Beta-glukan: | brak danych |
Cynk: | brak danych |
Fosfor: | brak danych |
Jod: | brak danych |
Laktoza: | brak danych |
Magnez: | brak danych |
Omega-3 | brak danych |
Potas: | brak danych |
Ryboflawina: | brak danych |
Wapń: | brak danych |
Żelazo: | brak danych |
Skład: | Szwedzki ser pleśniowy 34%, woda, szwedzki twardy ser 29%, sole topione (E339, E452), whisky 1%, konserwant (E234), aromat. |
Przechowywanie | Przechowywać w temperaturze do 20℃. Po otwarciu przechowywać w lodówce 2-8℃. |
Kraj pochodzenia produktu | Szwecja |
Alergeny | ⬇ |
Ryby | ✘ Nie zawiera |
Mleko | ✔ Tak, zawiera |
Jajka | ✘ Nie zawiera |
Soja | ✘ Nie zawiera |
Skorupiaki | ✘ Nie zawiera |
Seler | ✘ Nie zawiera |
Orzechy | ✘ Nie zawiera |
Musztarda | ✘ Nie zawiera |
Mięczaki | ✘ Nie zawiera |
Łubin | ✘ Nie zawiera |
Zboża zawierające gluten | ✘ Nie zawiera |
Ziarna sezamu | ✘ Nie zawiera |
Dwutlenek siarki (siarczyny, E 220-E 227) | ✘ Nie zawiera |